" je bent nieuwsgierig wat sportief midden-delfland precies is "

waarom

samen fit, vitaal en actief

Iedereen in onze prachtige gemeente moet in een veilige, gezonde en prettige omgeving kunnen sporten en bewegen. Met die missie van het lokale Sportakkoord is het platform Sportief Midden-Delfland gerealiseerd.  Met het praktische overzicht van alle sporten, activiteiten en verenigingen, nodigen we ook jou graag uit om in beweging te komen/blijven. Wil je meer weten over het lokale Sportakkoord?

handbal dios den hoorn

wie

voor zoekers en aanbieders

Misschien zoek jij wel een nieuwe sport of activiteit. Misschien zoek je als vereniging of aanbieder juist wel nieuwe leden of financiële ondersteuning voor een activiteit. Sportief Midden-Delfland is zoekmachine en matchmaker in één. Sportzoekers vinden hier hun toekomstige sport of beweegactiviteit. Verenigingen en aanbieders stellen zich hier voor aan potentiële nieuwe leden. Hoe je jouw sport of activiteit aanmeldt?

wat

zoekmachine voor lokaal sportaanbod

Met een paar klikken op de muis krijg je een overzicht van alle sport- en beweegmogelijkheden bij jou in de buurt. Met de lokale sportzoekmachine maken we het graag nog iets laagdrempeliger om in beweging te komen. Voor jou, je ouders of voor je kinderen. Wist je trouwens ook dat het jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen met financiële ondersteuning voor contributie?

voetbal maasland mvv

Wij gebruiken cookies voor een betere ervaring

Uitleg zoekmachine