" Zo vraag je een bijdrage vanuit het sportakkoord aan "

Zo vraag je een bijdrage vanuit het sportakkoord aan

Als vereniging, aanbieder of organisatie kun je een financiële bijdrage aanvragen voor een project of activiteit. Zo’n project of activiteit moet wel bijdragen aan het hoofddoel (of een subdoel) van het lokale sportakkoord. Natuurlijk staan die allemaal uitgebreid beschreven in het volledige Sportakkoord Midden-Delfland en samengevat in dit nieuwsbericht. Je kunt ook meteen beginnen met het invullen van het aanvraagformulier. Nieuwsgierig naar de precieze criteria waar een aanvraag aan moet voldoen? De criteria vind je hier. Onderstaand het hoofddoel van ons lokale Sportakkoord.

We leren van elkaar om zo te komen tot een sterk en gevarieerd sport en beweegaanbod afgestemd op de behoefte van de inwoners van Midden-Delfland. Midden-Delfland kenmerkt zich hierin door saamhorigheid en beperkte schaalgrootte, waarbij iedereen in een veilige, gezonde omgeving kan sporten en bewegen, met een focus op breedtesport.

De vijf subdoelen
1. Netwerk bouwen t.b.v. samenwerking
2. Versterken sportverenigingen
3. Informatieplatform sport & bewegen
4. Alle kinderen van 0-12 jaar maken kennis met de diversiteit aan sporten in Midden-Delfland en er is aandacht voor de motorische ontwikkeling van kinderen.
5. Er is breed sport- en beweegaanbod voor 50+


Bijdrage aanvragen
Stap 1: Vul het volledige aanvraagformulier hier in als je een activiteit of project wil uitvoeren waar financiële middelen voor nodig zijn.

Stap 2: Vul het formulier zo compleet en duidelijk mogelijk in. Druk daarna op ‘aanvraag indienen’. Heb je vragen? Mail dan naar info@sportiefmiddendelfland.nl.

Stap 3: De kerngroep neemt een aanvraag in behandeling zodra deze is ingeleverd. De kerngroep beoordeelt een aanvraag aan de hand van de voorwaarden en de beschikbare gelden.

Stap 4: Binnen 8 weken nadat de aanvraag compleet is volgt een besluit over de aanvraag.

Deel dit bericht

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN

Wij gebruiken cookies voor een betere ervaring

Uitleg zoekmachine