" Yes: Sportief Midden-Delfland is LIVE! "

Yes: Sportief Midden-Delfland is LIVE!

In 2018 is in Nederland het Nationaal Sportakkoord gesloten. Daarna volgden er al veel lokale sportakkoorden. Ook gemeente Midden-Delfland heeft haar eigen akkoord, waarvoor zo’n 37 partijen hun input leverden. Dat resulteerde in het gezamenlijk ondertekenen van het Sportakkoord Midden-Delfland.

Informatieplatform
Een van de doelen van het lokale sportakkoord is om een informatieplatform sport & bewegen te maken. Een online platform waarop alle sportverenigingen, -groepen of -clubs die met sporten en bewegen bezig zijn, zichtbaar zijn. Een plek waar verenigingen en aanbieders zich kunnen voorstellen aan potentiële leden uit de gemeente. De plek waar inwoners uit Den Hoorn, Schipluiden en Maasland hun nieuwe sport of beweegactiviteit vinden. Kortom, een platform wat bijdraagt aan het verbinden en het in beweging brengen van ons allemaal. 

“We hebben met een groep professionals hard aan dit mooie platform gewerkt. Het enthousiasme van alle aanbieders en de verenigingen heeft zeker aan het mooie eindresultaat bijgedragen. Nu is het tijd om met z’n allen in beweging te komen en/of te blijven” – Coördinator Judith van Beek (SWMD)

Enthousiasme
Er is de afgelopen maanden hard aan dit platform gewerkt. In februari is deze website: Sportief Midden-Delfland gelanceerd. Het platform zelf zal ook altijd in beweging zijn en blijven groeien; verenigingen en aanbieders kunnen zich altijd gratis aanmelden. Ook delen we nieuws over sportieve activiteiten, regelingen en evenementen. Zo vind je nu al een nieuwsbericht met daarin informatie voor aanbieders om financiering vanuit het lokale sportakkoord aan te vragen.

Aanmelden
Staat jouw vereniging, activiteit, club of groep nog niet op Sportief Midden-Delfland? Maak dan gratis een eigen pagina aan en kom in contact met nieuwe leden.

Deel dit bericht

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN

Wij gebruiken cookies voor een betere ervaring

Uitleg zoekmachine