" De Sportief Midden-Delfland Week "

Probeer een sport of beweegactiviteit tijdens De Sportief Midden-Delfland Week van 14 – 21 mei!

Al enige tijd nieuwsgierig naar die ene sport? Of weet u misschien niet goed wat voor beweegactiviteit bij u past? Wil je gewoon eens een keertje meedoen met een les? Dan is De Sportief Midden-Delfland Week van 14-21 mei echt iets voor jou! Hier vind je met één klik het gehele programma.

Tijdens deze sportieve week van 14 – 21 mei openen (bijna) alle verenigingen en beweegaanbieders hun deuren voor alle inwoners van Midden-Delfland. Dus ook voor jou, voor je broer of zus, je buurvrouw, vader, opa of oma! Op die manier kan iedereen heel vrijblijvend en geheel kosteloos kennismaken met het sportieve aanbod.

Het complete programma van De Sportief Midden-Delfland Week vind je hier in een handig overzicht. Kom je langs tijdens één van de vele proeflessen? En neem gerust iemand mee, gezellig!

Verenigingen, organisaties en sportaanbieders in Maasland, Den Hoorn, Schipluiden en ’t Woudt doen mee met deze sportieve week. Er is dan ook een programma voor kinderen, jongeren volwassenen en senioren. Verspreid over de gehele week van 14 – 21 mei en door de hele gemeente Midden-Delfland.

Vragen over de sportweek en het programma?
Mail ons gerust via info@sportiefmiddendelfland.nl  

Deel dit bericht

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN

Wij gebruiken cookies voor een betere ervaring

Uitleg zoekmachine